// you’re reading...

X-zeitung

Firefox, onmisbaar voor de echte online marketeer!


Al eerder schreef ik over de referral actie van Google. Hiernaast kun je je nog steeds opgeven voor AdSense, en mij helpen deze site in de lucht te houden. In de VS was er naast het AdSense referral programma ook al de mogelijkheid om Firefox te promoten. Voor elke gedownloade Firefox levert de site-eigenaar $1 op. Deze actie is nu ook beschikbaar in Nederland!
Ik zal nog een keer uitleggen waarom Firefox onmisbaar is voor elk zichzelf respecterende internetter (en zeker voor elk zichzelf respecteren online marketeer!) onmisbaar is:

  • Zoals iedereen weet is Firefox een browser met een aantal mogelijkheden die het leven een stuk aangenamer maken. Zoals browsen met tabbladen, een geintegreerde Google zoekbox, een Pop-up blocker en is de browser tot nu toe veiliger dan andere browsers. Ook kun je hem doormiddel van een skin zo aankleden als je zelf wilt.
  • De echte kracht van de browser zit hem in de vele plugins die er beschikbaar zijn. De meest leuke / handige voor de internetter zijn:
  • Sage – Een RSS reader, onmisbaar om de enorme informatie overload in te dammen
  • GMail notifier – Geeft aan waneer je een nieuw mailtje in je Google inbox hebt
  • AdSense notifier – Hoeveel heb je vandaag verdient met je AdSense account
  • Forecastfox – Altijd op de hoogte van de laatste weersomstandigheden. En met meerdere profielen kun je ook kijken hoe het weer op je (toekomstige) vakantiebestemming is.
  • Tabbed browser preferences – Laat je nog beter gebruik maken van de tabbladen.

Uiteraard zijn er nog meer voordelen, maar daar kom je vanzelf achter door de browser veel te gebruiken. Dus, snel via de banner aan de rechterkant de browser downloaden, dan help je 8a de winter door!

Be Sociable, Share!

Discussion

No comments for “Firefox, onmisbaar voor de echte online marketeer!”

Post a comment